Quantum 400 Wired Headset - JBL

Neem een klinkende voorsprong. Met de JBL Quantum 400-headset ben je iedereen een stap voor dankzij surround sound waarmee je in het hart van de actie elke beweging hoort aankomen. JBL QuantumSOUND Signature tilt je prestaties naar een hoger level voor voelbaar overwicht in de strijd. De JBL Quantum 400 heeft een boom-microfoon met stemfocus voor vlekkeloze multiplayerinteracties en een game-chatbalansknop, is gecertificeerd voor DISCORD en compatible met TeamSpeak, en nog veel meer. Met een lichte hoofdband en oorkussens van traagschuim kun je urenlang comfortabel gamen. Geef je game een boost met de JBL Quantum 400-headset en word elke tegenstander de baas.

Leef je game met JBL QuantumSURROUND en DTS

Geniet van de meeslepende in-game geluidservaring met gepersonaliseerde surroundsound van de meegeleverde pc-software JBL QuantumENGINE. De JBL QuantumSURROUND houdt je zelfs in de spannendste momenten scherp en gefocust zodat je prestaties een boost krijgen en de concurrentie het nakijken heeft. Ook uitgerust met een DTS-koptelefoon: X v2.0.

JBL QuantumSOUND Signature geeft je een klinkende voorsprong

Van de lichtste voetstappen tot de meest oorverdovende explosie; JBL QuantumSOUND Signature maakt elk moment spectaculair en elke gamer beter. Onze topkwaliteit audio geeft zo’n realistisch geluid dat je in elke battle de overhand hebt.

Speel nog langer dankzij het comfort van traagschuim

De lichte hoofdband en oorkussens van traagschuim zijn voor de langste gamesessies ontworpen. Opklapbare en richtinggevoelige boom-microfoon met stemfocus Met de JBL Quantum 400-headset laat je je troepen en tegenstanders kristalhelder weten wat ze te wachten staat. De opklapbare en richtinggevoelige boom-microfoon met stemfocus gaat automatisch aan/uit en heeft mute-functies.

Game-Chatbalansknop voor vlekkeloze communicatie

De JBL Quantum 400-headset biedt een Game-Chatbalansknop die DISCORD-gecertificeerd is. Ook compatible met TeamSpeak en andere communicatieplatforms.

Gemaakt voor al je favoriete platforms

De JBL Quantum 400-headset is compatible met pc, PS4, Nintendo Switch en Mac via USB. En met een 3,5mm jack-kabel kun je de headset aansluiten op je pc, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobiel, Mac en VR. De JBL QuantumSURROUND is alleen beschikbaar voor pc.

Gebruiksvriendelijk

JBL QuantumENGINE pc-softwarepakket JBL’s unieke software QuantumENGINE is de motor van de meeslepende surround sound. Selecteer je voorkeursinstellingen voor surround sound en personaliseer je JBL Quantum 400-headset via een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je aparte profielen en RGB-effecten kunt aanmaken en microfooninstellingen kunt aanpassen. Daarnaast kun je de equalizer finetunen of kiezen uit 6 presets.

Inhoud verpakking:

 • JBL Quantum 400-headset
 • USB-kabel
 • Type-C naar Type-A 3,5 mm audiokabel
 • Plopkap voor microfoon
 • QSG | Garantiebewijs | Veiligheidsinformatie

Compatibel met: PlayStation 4 PlayStation 5 PC Xbox One Xbox Series X Nintendo Switch Others

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 6925281969683
Compatibel met PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, Others
Merk JBL
Type Dynamisch
Frequentie 20 Hz – 20 kHz
Drivers 50 mm
Gewicht 270 gr
Noise Cancelling Nee
Aansluiting Wired
Kanalen Surround - op pc
Verbinding 3,5 mm jack
Impedance 32 Ohm
Gevoeligheid 98 dB SPL @1 kHz / 1 mW