Quantum 300 Wired Headset - JBL

Geef je game een boost met audio van topkwaliteit. De bedrade JBL Quantum 300-headset creëert next-level beleving dankzij JBL QuantumSOUND Signature en nauwkeurige audiopositionering. Het realistische omgevingsgeluid van JBL QuantumSURROUND plaatst je in het hart van de actie, geeft je een voorsprong en maximaliseert je prestaties op je pc. De lichte hoofdband gaat heel lang mee en de oorkussens van traagschuim geven je alle comfort. De opklapbare microfoon met stemfocus zorgt voor een vlotte communicatie met zowel bondgenoten als vijanden.

Beleef de game met JBL QuantumSURROUND

Met geavanceerde algoritmes en de toevoeging van overhead audio creëert de JBL QuantumSURROUND via de pc-software JBL QuantumENGINE een ongelofelijk realistische en ruimtelijke wereld met een geluidsbeleving van bioscoopkwaliteit die de concurrentie ver achter zich laat.

Speel in het hart van je game met JBL QuantumSOUND Signature

Van de lichtste voetstappen tot de meest oorverdovende explosie; De JBL QuantumSOUND Signature maakt elk moment groots en elke gamer beter. De 50mm neodymium-drivers zorgen voor een geluidscurve, speciaal ontworpen voor gaming. Dompel jezelf onder in het meest realistische geluid waarmee je in elke battle in het voordeel bent.

Speel nog langer dankzij het comfort van traagschuim

De lichte hoofdband en oorkussens van traagschuim zijn ontworpen voor de langste gamesessies. Dankzij de afneembare oorkussens is de headset makkelijk schoon te maken.

Laat je horen met de richtinggevoelige boom-microfoon met stemfocus

Met de JBL Quantum 300-headset laat je je troepen en tegenstanders luid en duidelijk horen wat ze te wachten staat. De opklapbare en richtinggevoelige microfoon zorgt voor duidelijke communicatie met zowel bondgenoten als vijanden.

Switch tussen al je favoriete platforms

De JBL Quantum 300-headset is compatible met pc, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobiel, Mac, en VR via een 3,5mm jack-kabel. Je kunt ook een jack-naar-USB converter-kabel gebruiken om de headset via USB aan te sluiten op je pc, PlayStation, Nintendo Switch en Mac. De JBL QuantumSURROUND is alleen beschikbaar voor pc.

Gebruiksvriendelijk

JBL QuantumENGINE pc-softwarepakket JBL’s unieke software JBL QuantumENGINE is de motor achter de meeslepende surroundsound. Selecteer je voorkeursinstellingen en personaliseer je JBL Quantum 300-headset via een gebruiksvriendelijk dashboard. Hiermee kun je afzonderlijke profielen aanmaken. Daarnaast kun je de equalizer aanpassen of kiezen uit 6 presets.

Inhoud verpakking:

  • JBL Quantum 300-headset
  • USB-audioadapter
  • Plopkap voor microfoon
  • QSG | Garantiebewijs | Veiligheidsinformatie

Compatibel met: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Nintendo Switch Xbox One Xbox Series X Others

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 6925281969560
Compatibel met PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X, Others
Merk JBL
Type Dynamisch
Frequentie 20 Hz – 20 kHz
Drivers 50 mm
Gewicht 245 gr
Noise Cancelling Nee
Aansluiting Wired
Kanalen Surround - op PC
Verbinding 3,5 mm jack
Impedance 32 Ohm
Gevoeligheid 100 dB SPL @1 kHz / 1 mW