Turtle Beach Ear Force Atlas Elite Headset

De Turtle Beach Elite Atlas is ontwikkeld in samenwerking met enkele van 's werelds beste e-sportorganisaties en -spelers, waaronder de kampioensteams OpTic Gaming en Astralis, en zet een nieuwe standaard voor e-sportaudio op pc.

De Elite Atlas is er voor zowel professionele spelers en hardcore pc-gamers: gemaakt om te winnen met een duurzame en toch slanke metalen hoofdband met zwevend vulkussen, ProSpecs-brilvriendelijk design en oorkussens van verbeterd geheugenschuim met zweetreducerend materiaal en synthetisch leer om extern geluid te blokkeren, zodat spelers langer kunnen spelen en zich kunnen concentreren op winnen en zich geen zorgen hoeven te maken over de juiste afstelling van hun headset.

De audioprestatie is van het hoogste niveau en draait om professioneel afgestelde Nanoclear-speakers van 50 mm, compatibiliteit met Windows Sonic Surround Sound en een verwijderbare zeer gevoelige microfoon voor feilloze communicatie met teamgenoten. Tot slot gaat de Elite Atlas overal mee naartoe waar je maar wilt gamen met de inbegrepen 3,5mm-kabel en pc-splitterkabel die op elke pc kunnen worden aangesloten en ook goed werken met de Xbox One, PS4, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

 • Langdurig Comfort: Een slanke metalen hoofdband met een zwevend vulkussen en verwisselbare oorkussens van geheugenschuim zorgen voor ongeëvenaard comfort zodat je je op de game kunt concentreren.
 • Prospecs-Brilverlichtingssysteem: Het gepatenteerde ProSpecs™-brilverlichtingssysteem van Turtle Beach zit in de oorstukken van de Elite Atlas gebouwd: met een eenvoudige aanpassing wordt er een kanaaltje in het oorkussen gemaakt zodat brildragende gamers eindelijk comfortabel kunnen spelen.
 • Aerofit-oorkussens: Baanbrekende materiaaltechnologieën combineren het beste van twee werelden als het gaat om competitief gamen en comfort. Soepel zweetreducerend materiaal gecombineerd met geheugenschuim geeft spelers langdurig comfort. Afzonderlijke interne en externe leren zijwanden bieden passieve geluidsisolatie om het gejuich van de menigte uit te filteren en een diepere bas voor een beter geluid.
 • Grote Nanoclear-Speakers van 50 mm: De Elite Atlas-headset bevat Turtle Beach’ grote, krachtige Nanoclear™ speakers van 50 mm die over het oor vallen, speciaal gecreëerd voor e-sports om de helderste teamchat te bieden met duidelijker geluid en minder vervorming, voor geluid dat alles kan veranderen.
 • Pro-Gamingmicrofoon met TruSpeak-Technologie: Communicatie binnen het team is cruciaal binnen de e-sport. Met één enkel commando worden punten gewonnen en matches verloren. De kristalheldere microfoon van Elite Atlas met TruSpeak™-technologie zorgt dat jouw stem altijd luid en duidelijk wordt gehoord.

"Hear Everything. Defeat Everyone."

Compatibel met: PC iOS Others Nintendo Switch PlayStation 4 Xbox One

 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 731855062867
Compatibel met PC, iOS, Others, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One
Merk Turtle Beach
Type Headset Over Ear
Frequentie 12Hz - 20kHz
Drivers 50 mm
Gewicht N/B
Noise Cancelling Nee
Aansluiting Wired
Kanalen Stereo
Verbinding 3,5 mm jack
Impedance N/B
Gevoeligheid N/B

Game Trailers