HDD Firecuda for Playstation 4 Internal 2TB SSHD - Seagate

De FireCuda combineert flash-technologie met een harde-schijfplatform en is de snelste 2,5-inch schijf die op dit moment verkrijgbaar is. De FireCuda is de perfecte uitbreiding voor je PlayStatioin 4 Pro. Geniet van snellere laadtijden en een grotere opslagruimte met de Flash-versnelde technologie. Bij installatie op PC kan de harde schijf tot wel 5 keer sneller zijn dan standaard HDD's.

Snel. Groot. Duurzaam.

Sneller spelen, slimmer werken. FireCuda-schijven combineren de nieuwste NAND-flashtechnologie met een standaard harde schijf voor nog meer opslagcapaciteit en prestaties die 5 x sneller zijn dan de meeste harde schijven. En dat met een garantie voor 5 jaar.

Razendsnelle prestaties

Wilt u ook niet langer wachten totdat uw games geladen zijn? FireCuda biedt ongeëvenaarde prestaties vergeleken met een standaard harde schijf, maar biedt wel de hoge capaciteiten die u van een harde schijf mag verwachten. Het is de perfecte upgrade voor gamers, creatieve professionals en pc-liefhebbers.

Efficiënte energiebesparingen

Met de FireCuda kunt u de totale kosten verlagen en uw capaciteit vergroten. De harde schijven van 2,5 inch van FireCuda met flashversnelling zijn speciaal ontwikkeld voor maximale prestaties en verbruiken minder stroom dan de schijven van onze concurrenten. Het lagere energieverbruik en de minimale warmteontwikkeling zorgen voor betere prestaties en verhogen de duurzaamheid van uw systeem, zeker als u games speelt of meerdere applicaties tegelijkertijd gebruikt.

 • Met Flash-versnelde technologie zorgt voor razendsnelle laadtijden en non-stop prestaties, gamen en productiviteit – wel 5 keer sneller dan standaard HDD's.
 • De FireCuda-uitvoeringen hebben een enorme opslagcapaciteit van 500 GB, 1TB en 2TB en maken van de FireCuda een van de 2,5-inch schijven met de grootste capaciteit op de markt, voor krachtige prestaties en een gigantische opslagcapaciteit in een ultraplat ontwerp van slechts 7 mm dik.
 • De Green Hybrid-functie vermindert het energieverbruik, verlengt de levensduur van uw schijf en helpt u kosten te besparen.
 • Multi-Tier Caching Technology (MTC) verbetert de prestaties van uw schijf met NAND-flash, DRAM en mediacachingtechnologie, zodat toepassingen en bestanden nog sneller worden geladen.
 • Adaptive Memory-technologie herkent welke gegevens u vaak gebruikt, zodat deze sneller kunnen worden geopend, er minder energie wordt verbruikt en uw schijf aanzienlijk langer meegaat.

Compatibel met: PC PlayStation 4

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 763649071298
Compatibel met PC, PlayStation 4