C40 TR Official Pro Controller - Astro

De C40 TR Controller is een volledig aanpasbare, hoogwaardige professionele controller, gebouwd voor de serieuze gamer. Duurzaam en bruikbaar, de C40 TR Controller heeft verwisselbare, vervangbare analoge stick- en D-Pad-modules en verwisselbare knoppen aan de achterkant, waardoor meerdere configuraties en verhoogde snelheid en nauwkeurigheid mogelijk zijn voor elke speelstijl en elk genre.

Verwijderbare en verwisselbare modules

Verwissel snel en eenvoudig de Analog Stick- of D-Pad-modules voor consistent scherpe prestaties. Stel de controller in in offset- of parallelle configuraties. Vervangbare stickcaps bieden extra maatwerk voor een concurrentievoordeel.

Astro C40 TR configuratiesoftware

Maak en bewaar aangepaste controller-mapping en gevoeligheidsprofielen, evenals audio-EQ-profielen. Wissel tussen 2 unieke profielen, opgeslagen op de controller, zonder downtime.

Klaar voor elke omgeving

De TR-lijn van ASTRO Gaming-producten levert eersteklas ontwerp en prestaties voor elk type gamer. Alle Tournament Ready-producten zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de veeleisende specificaties van professionele gamers.

Compatibel met: PlayStation 4 PC

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 5099206083783
Compatibel met PlayStation 4, PC