Alleen bij Game Mania

DualShock 4 Limited Edition Destiny 2 Controller

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

DualShock 4 Limited Edition Destiny 2 Controller

De vernieuwde DualShock 4 controller heeft een lichtgevende lijn in dezelfde kleur als die van de lichtbalk boven de touchpad. Hierdoor kan je visuele informatie -zoals welk karakter je controleert of de status van je gezondheid - nog gemakkelijker controleren. Bovendien ondersteunt de nieuwe DualShock 4 communicatie via USB, naast de Bluethooth communicatie, zodat je de controller ook bedraad kan gebruiken zonder mogelijke interferentie van andere Bluetooth apparaten.

Deze DualShock 4 beschikt net als zijn voorganger over preciezere joysticks en geïntegreerde bewegingssensoren, maar ook over touch-besturing en de SHARE-toets voor een nieuw manier van gamen. Met een simpele druk op de  knop deel je je prestaties en triomfen via populaire sociale netwerken met je vrienden.

De geïntegreerde monoluidspreker en aansluiting voor hoofdtelefoon en headset zorgen ervoor dat je de details duidelijk hoort. Geniet van waarheidsgetrouwe geluidseffecten via de controller en chat met online vrienden via een headset. Je kunt niet alleen alles in nog meer detail horen en zien, je voelt het ook beter dankzij de intensievere trillingsmotoren.

De Destiny 2 Limited Edition versie van deze controller geniet van knap artwork. Het logo van Destiny 2 is op de touchpad gedrukt terwijl de logo's van de drie verschillende klassen (Warlock, Hunter en Titan) en het Destiny symbool op de grip van de controllers zijn gedrukt. 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 168 punten Used 108 punten

Screenshots