Amiibo Pokémon Trainer - Super Smash Bros.

De Pokémon Trainer keert terug uit Super Smash Bros. Brawl met zijn trouwe Pokémon: Squirtle, Ivysaur en Charizard. Pokémon Trainers hebben hun leven toegewijd aan het vangen en opvoeden van Pokémon en dromen ervan om de Elite Four te verslaan. Met een water-, gras- en vuur-Pokémon aan zijn zijde heeft deze Pokémon Trainer een gevarieerd team en kan hij op strategische wijze ieder gevecht naar zijn hand zetten.

Elke amiibo gebruikt NFC-technologie voor unieke interacties met compatibele spellen. De amiibo-figuurtjes bieden nieuwe spelmogelijkheden en leveren op die manier extra waarde aan consumenten. Je hoeft de figuurtjes alleen maar tegen het NFC-aanraakpunt op de Nintendo Switch te houden om ze te activeren - er zijn geen extra apparaten voor nodig - en sommige figuurtjes zijn compatibel met verschillende spellen.

Deze amiibo is compatibel met Super Smash Bros. Ultimate.

Compatibel met: Nintendo Switch

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496380809
Compatibel met Nintendo Switch